Köszönet + kérés (mondd el véleményed, tedd fel kérdésed)

Köszönjük, 

ha részt vettél az első kérdőívünk kitöltésében. A válaszok összesített eredményei itt a jobb oldali képen megtekinthetők. Kattints a képre és megtekintheted nagyban.

A webinárium időpontja egyértelmű, tartjuk magukat a többség szavazatához. A szlogenek közül is elég világos, hogy melyek tetszenek jobban, viszont ezt a kérdést még nyitva hagyjuk, had érjen még. Kaptunk pár jó tippet is, köszönjük!

Kérjük, 

mondd el a véleményed, tedd fel a kérdésedet!

Két hónapja, november vége óta dolgozunk a projekten. Időszerű, hogy magunk elé tartsunk egy tükröt. Készítettünk egy viszonylag egyszerű kérdőívet, amelynek segítségével tisztábban szeretnénk látni, meg szeretnénk ismerni a gyenge pontokat és természetesen javítani szeretnénk rajtuk. 

Hamarosan indul a nemzetközi kampányunk. Ebben már olyan anyagokkal, olyan kommunikációval szeretnénk indulni, amely már valamelyest tesztelt, kipróbált hazai körökben.

Kérjük, hogy szánj rá kis időt. Ha még nem láttad a prezentációról készült videó felvételt, akkor erre a linkre, vagy az alábbi képre kattintva az kérdőív felett azt is megnézheted.

Válaszaid nagyon hasznosak nekünk, előre is köszönjük.

Kérjük válaszolj MOST!Megjegyzések

Megjegyzés küldése