Elindult az új honlapunk (tesztüzem), hírek röviden

Új weboldal

Egyelőre tesztüzemben, de már megnyitottuk az új honlapunkat, ahol csak a Smart Crypto Note a főszereplő. A háttérben dolgozó kiszolgáló és nyilvántartó rendszeren még dolgozunk, addig a személyes affiliate oldalak sajnos még nem állnak rendelkezésre. Korábbi weboldalunk céges blogként működik tovább.

Kompenzáció

Mostantól tehát újra lehet regisztrálni és holnap, 2018.02.21-ig mindazok részére, akik múlt hét csütörtök óta szerettek volna regisztrálni és BITCOINHARD-ot (BTH) előjegyezni, azoknak a múlt csütörtöki BTH prémiumot írjuk jóvá (116 BTH).

Ehhez az kell, hogy 2018.02.21-én 23:59-ig beérkezzen a minimum 0,01 BTC az SCN számlájára.
Ha szeretnél utalni, keresd az ügyfélszolgálatunkat és küldjük a szükséges információt, ill. személyesen is (telefon, skype, messenger) közre tudunk működni.

SCN 3 percben (videó)

Elkészül a Blockchain versenyre készített videónk első verziója, amely mostantól már használható, mutatható:Privát üzenetben megosztható link: vimeo.com/256544530

Mivel a nevezési határidőt a mai napról áttették március 18-ra, így nem kapkodjuk el a leadást. Ha tudjuk, akkor még fejlesztjük a videót, de ez már olyan minőségű, hogy publikussá tesszük.

Frissített részletes tájékoztató

Frissítettük a részletes tájékoztató anyagunkat, amely innen letölthető.

Megjegyzések

 1. Szia Árpi! Milyen linkre lehet regisztrálni? Üdv Ibolya

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Ibolya! A következő linken tudsz regisztrálni:
   http://smartcryptonote.com/reg-2/

   Törlés

Megjegyzés küldése