Látogasd meg új videó csatornánkat + hírek, aktualitások

Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk elkészült legújabb Smart Crypto Note videóinkat és további videós terveinket. Beszámolunk a személyes weboldalak és elszámolási felületek alakulásáról, valamint az új regisztrációs folyamatról, az új kommunikációs stratégiánkról és a blockchain verseny állásáról.

Smart Crypto Note videók

A 3 perces bemutatkozó anyag mellé elkészült a korábban, élő webináriumok alkalmával bemutatott prezentációk videós változata, kiegészített, frissített tartalommal. Ezek már bátran mutathatók az érdeklődőknek.

A videók megtekinthetők itt, vagy a mellékelt képre kattintva.

Előkészítettük és sorrendbe raktuk, hogy a közeljövőben milyen témákról készítünk rövid, tájékoztató videókat a könnyebb, jobb megértés és szélesebb tudás érdekében.

Tervezett témák: bitcoin, blockchain, ethereum, okos szerződések, decentralizált autonóm szervezetek (DAO), váltók, digitális váltók.

Személyes weboldal

Örömmel adhatjuk hírül, hogy a korábban ígért, személyes weboldalak és elszámolási felületek utolsó simításait végezzük. Amint élesítjük a rendszert, megváltozik az eddig alkalmazott regisztrációs rendszer. Figyeld a híreinket itt a blogon, a Facebook-on és a whatsapp-on, kövess minket itt is!

Új regisztrációs folyamat

Az új folyamat során minden új érdeklődő az ajánlójától kapott linkre kattintva saját kezűleg tud regisztrálni, összhangban az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Új kommunikációs stratégiánk

A webináriumok helyett egyelőre a hangsúlyt a rövidebb, de gyakoribb élő bejelentkezésekre helyezzük át és így adunk hírt a Smart Crypto Note projekt alakulásáról. Ilyen élő adások alkalmával lehetőséget biztosítunk az azonnali kérdésekre, válaszokra is. A felvételek később is megtekinthetők a Facebook oldalunkon. Ebben a pillanatban még csak 3 videó látható, amit gyakorlásnak, bemelegítésnek szántunk.

Az affliliate partnerek részére létrehozunk egy külön Facebook csoportot is, ahol kifejezetten csak az SCN továbbajánlásával kapcsolatos információk lesznek megosztva.

Blochchain verseny

A Block Knights Contest 2018-ra, azaz az első blokklánc versenyre már van egy bemutatkozó videónk. Mivel a jelentkezési határidőt egy hónappal meghosszabbították, így kedvet kaptunk, hogy egyéb, jelenleg még ötlet szintjén álló projektünket is megpályáztassuk. 

Egyelőre annyit árulunk el, hogy egyik ötletünk a Visegrádi Együttműködéssel, a másik pedig ingatlanokkal kapcsolatos. Mivel a fókuszunk a Smart Crypto Note bevezetésén, előjegyzési folyamatain van, így csak ennek függvényében mélyülünk el bennük. 

Az ötletek, lehetőségek tárháza viszont szinte végtelen, amit mit sem bizonyít jobban, mint ez a kis videó, ami holnap magyar nyelven is közzé teszünk, annyira megtetszett nekünk. Előljáróban: a Porsche már autókon, mint "mozgó számítógépeken" teszteli a blockchain alkalmazását.

Miért tartjuk fontosnak már most a távlati terveket? 

Mert aki velünk tart, annak a története nem áll meg a Smart Crypto Note-nál...
 


Megjegyzések