Nézd meg a videót és küldd el nekünk a kérdésed, észrevételed! (+ rövid hírek)

FONTOS KÉRÉS

Ez a videó még nem végleges, ezért kérünk, hogy NE OSZD MÉG MEG!
Kedd estig elkészül a végső verzió, azt már lehet mutatni. Kérjük, hogy erre a linkre, vagy az alábbi képre kattintva küldd el a kérdésedet, észrevételedet!


Hírek röviden

  • Sajnos egy szerverhiba miatt még nem sikerült beüzemelnünk az új weboldalunkat, ill. a háttérben dolgozó kiszolgáló rendszerünket. Szakembereink dolgoznak a hiba kijavításán. A weboldal már megtekinthető, csak nem lehet még regisztrálni és a személyes belső oldalra belépni. Kérjük még szíves türelmedet!
    • A késlekedésért cserébe mindazoknak, akik most akartak csütörtök óta regisztrálni és legalább a 0,01 BTC értékben előjegyezni BITCOINHARD-ot, azoknak a rendszerünk indulása napján a múlt csütörtöki BITCOINHARD prémiumot írjuk jóvá (116 BTH).
  • Tegnap részt vettünk a Unique Befektetői Klub egész napos programján, ahol másfél órában bemutattuk a Smart Crypto Note rendszerét. A klubról és a tegnapi részletes programról itt olvasható bővebb információ.

    Hugauf Árpád, Tarnay Kálmán, Király Norbert, Dankó Dezső és Lajos Antal az Unique Befektetői Klubnapon


  • Holnap, hétfőn este nem webináriumot tartunk, hanem a Facebook-on élő adás keretében jelentkezünk be a soron következő kriptopiaci eseményről, az "ICO Budapest" rendezvényről. Bár deklaráltan nem vagyunk ICO, nem forrást gyűjtünk a Smart Crypto Note rendszeréhez, fontosnak tartjuk a kapcsolatépítést és a friss, hiteles információk begyűjtését. Az eseményről részletek itt.
  • Kedden beadjuk az első, hazai blokklánc versenyre a nevezésünket. Ehhez egy 3 perces bemutatkozó videóra van szükség, amit a bejegyzés tetején meg tudsz tekinteni. Ezt a videót még nem tekintjük véglegesnek, ahogy fentebb jeleztük is. Kérjük ezúton is közreműködésedet: nézd meg a videót és küldd el ezzel kapcsolatban az észrevételeidet, kérdéseidet! Előre is köszönjük.
    A "Block Knights 2018" blokklánc versenyről bővebb infók itt.

Megjegyzések