Szolgálati közlemény - kérdések, javaslatok, gyors válaszok

Az új weboldal - mint írtuk - tesztüzemben működik, egyelőre korlátozott funkciókkal.
Érkezett az éjjel pár fontos kérdés, javaslat, köszönjük, gyorsan megválaszoljuk:

Kérdés: "Kell-e újra regisztrálni?"

Válasz: Aki már korábban regisztrált, annak nem kell. Egyelőre a korábbi módon, ajánló partner által lehet regisztrálni azokat az új érdeklődőket, akik megkapták a teljes infót és kérik a regisztrációjukat. Amint sikerül a háttérben működő nyilvántartó rendszert beállítani, azonnal átállunk a rendes regisztrációs folyamatra, ahol minden új érdeklődő saját kezűleg tud regisztrálni, és a saját admin felületére belépni.
Majd felhasználó nevet és saját jelszót kell megadnia mindenkinek, de erről azonnal értesítést küldünk a megfelelő időben.

Kérdés: "Hogy lehet belépni a webirodába?"

Válasz: Egyelőre még nem lehet belépni a webirodába, részletek az előző válaszban.

Kérdés: "Hol találom az ajánlói linkemet?"

Válasz: Egyelőre még nem áll rendelkezésre. Dolgozunk rajta, hogy mielőbb használható legyen. Részletek a fenti válaszokban.

Javaslat: A 3 perces videóban a szemüveglencsém mögött torz a fejem (Árpi), retusáljuk ki!

Válasz: Igen, tudjuk, látjuk. Gondolkodunk, hogy kezeljük-e a kérdést, és ha igen, hogyan. Az biztos, hogy emiatt újra nem fogunk stúdióba menni, stábot bérelni és forgatni. Mérlegelünk.... Ha az üzenet ettől függően átmegy, és a videó eléri a célját, azaz felkelti az érdeklődést a további részletek iránt, akkor így marad. Ez hamarosan kiderül.
Pozitív oldalról nézve: van valami, ami "szöget üt" az emberek fejében és nyomot hagy a videó. 
Ha Vitalik Buterin ilyen fejjel sikerre tudta vinni az Ethereumot, akkor nekem (Árpi) és nekünk se kell nagyon ezzel a problémával foglalkozni. 
(Megnéztem a tükörben, ugyanúgy torz a fejen a lencse mögött, viszont eddig élőben senki nem kérte, hogy retusáljam ott magamat...:)

Javaslat: "Találtam hibát az új weboldalon..."

Válasz: Köszönjük, mindent ellenőrzünk és javítunk folyamatosan. Kb. erről szól a tesztüzem. Észrevételeket kérjük ide küldeni. Ha nincs Messengered, akkor kérünk, töltsd le, üzemeld be, ide szeretnénk gyűjteni az ügyfélszolgálati megkereséseket. Ha ez nem megy, akkor írj ide egy emailt: info@blockchainsolutions.hu

Ha újabb kérdés jön, frissítjük a közleményt!

Megjegyzések