Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: január 30, 2018

Köszönet + kérés (mondd el véleményed, tedd fel kérdésed)

Kép
Köszönjük,  ha részt vettél az első kérdőívünk kitöltésében. A válaszok összesített eredményei itt a jobb oldali képen megtekinthetők. Kattints a képre és megtekintheted nagyban.

A webinárium időpontja egyértelmű, tartjuk magukat a többség szavazatához. A szlogenek közül is elég világos, hogy melyek tetszenek jobban, viszont ezt a kérdést még nyitva hagyjuk, had érjen még. Kaptunk pár jó tippet is, köszönjük!

Kérjük,  mondd el a véleményed, tedd fel a kérdésedet! Két hónapja, november vége óta dolgozunk a projekten. Időszerű, hogy magunk elé tartsunk egy tükröt. Készítettünk egy viszonylag egyszerű kérdőívet, amelynek segítségével tisztábban szeretnénk látni, meg szeretnénk ismerni a gyenge pontokat és természetesen javítani szeretnénk rajtuk. 
Hamarosan indul a nemzetközi kampányunk. Ebben már olyan anyagokkal, olyan kommunikációval szeretnénk indulni, amely már valamelyest tesztelt, kipróbált hazai körökben.
Kérjük, hogy szánj rá kis időt. Ha még nem láttad a prezentációról készült…

Smart Crypto Note bemutató (videó)

Kép
Tegnap, 2018. január 29-én, megtartottuk második webináriumunkat, amelynek felvétele tekinthető meg a fenti videón. Ha felkeltette az érdeklődésedet és szeretnéd megismerni a Smart Crypto Note teljes információs anyagát, akkor kattints az alábbi linkre:
Kérek részletes információkat >>

Prezentáció letölthető innen (.pdf) >>